Over deze website

Op 3 juni 2012 werd in Labyrint Radio een reportage uitgezonden waarin Richard vertelde over een bijzonder verschijnsel dat hij al zijn hele leven heeft. Bij een aantal luisteraars sloeg zijn verhaal in als een bom. Dat is het! Dit gaat over mij! Hoe is het mogelijk dat er nog iemand is die dit heeft!

Via de redactie van Labyrint is een aantal mensen die op de uitzending hebben gereageerd in contact gekomen met Richard en met elkaar. In november 2012 zijn we bij elkaar gekomen. Een feest van herkenning. De redactrice van Labyrint was ook hierbij. Ze heeft een kort verslag van onze bijeenkomst gemaakt dat is uitgezonden in Plots van 24 februari 2013.

We hebben daarna contact gehouden. In augustus 2013 hebben enkele van ons meegedaan aan een vervolguitzending van Labyrint Radio, samen met twee onderzoekers van de Radboud Universiteit in Nijmegen, die een onderzoek naar ons verschijnsel aan het voorbereiden zijn.

Het leek ons een goed idee om onze ervaringen en de informatie die we hier en daar tegenkomen te delen op een website. Voor onszelf handig om de informatie bij elkaar te hebben en altijd te kunnen raadplegen.  Maar misschien ook nuttig voor mensen die hetzelfde verschijnsel hebben, maar nog niet weten dat het vaker voorkomt en die er misschien meer over willen lezen of horen.

Contact  >

Reageer op dit artikel

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s